Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi

Belgegeçer : 0 262 643 01 40
WEB https://gebzeksbl.meb.k12.tr
Adres : Yenikent Mahallesi Karasu Caddesi 2420 Sokak No21 Gebze / KOCAELİ
VİZYON : OKULUMUZUN VİZYONU Hizmet kalitesini sürekli iyileştirerek 21. yüzyılın gereksinimlerini karşılayan; Mükemmelliğe ulaşmayı benimseyen; Kalitenin yolunu çizen; Çağdaş değişime ve yeniliğe açık olan; Öğrencilerini sadece mesleğe değil, aynı zamanda hayata hazırlayan; sınıfında kaliteli liderliği yapabilen; Gelecek nesillerin şekillendirilmesi sorumluluğunu alabilen, Türk Milli Eğitim Sistemi’nin yıldızlarını yetiştiren; Heyecanlı, dinamik, verimli, üreten ve fark edilebilen bir okul….
MİSYON : OKULUMUZUN MİSYONU Milli Eğitim temel kanununda yer alan genel amaçları ve temel ilkeleri kendinde gerçekleştiren, sağlam karakter sahibi; Kuvvetli bir vatan-millet sevgisi olan, insani milli ve ahlaki duygularla donanmış; Ülkesini dünya vizyonuna taşıyan, Öğrenmeyi öğrenmiş, bilgiden bilgi üretebilen; Okuyan, inceleyen, araştıran; Ulusal ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen; Teknolojik gelişmeleri yaşamına yansıtan; Araştırmacı ve sorgulayıcı; Kendi düşüncelerini savunurken, başkalarının haklarına ve özgürlüklerine saygılı; Ulu önder Atatürk’ün çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmayı hedeflediği Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrencileri yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Gündüz
Saatler : Ders Başlama: 09.00 Ders Bitiş: 16.05
Yabancı Dil : İngilizce - Almanca
Servis : Servis var.
Ulaşım : Gebze ilçe merkezinden geçmekte olan bütün Mutlukent otobüsleri, okulumuza ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri : Yenikent Mahallesi Karasu Caddesi 2420 Sokak No:21 Gebze / KOCAELİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : KOCAELİ İl merkezine 50 km ve 45 dakika uzaklıktadır. Gebze İlçe merkezine 2 km ve 10 dakika uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 150
Sportif Etkinlikler :